
همه کسانی که در خانه به صورت بیسیم از اینترنت استفاده می کنند، تا کنون تجربه کرده اند که گاهی سرعت شبکه بیسیم واقعا کند. اگر شما هم این موقعیت را تجربه کرده باشید، احتمالا دست به کارهای گوناگونی زده اید و حتی شیوه ها و مکان های خاص نشستن یا قرار دادن مودم بیسیم را هم امتحان کرده باشید. اما در اینجا قصد داریم چند روش ساده و کاربردی را برای خروج از این بن بست دیوانه کننده و بهبود سرعت و پوشش وایرلس در خانه معرفی کنیم.
هنوز زمان خرید مودم یا روتر جدید نرسیده است
بسیاری از افراد هنگامی که حسابی از دست روتر یا مودم وایرلس شان به تنگ آمده و عصبانی می شوند. در اولین قدم اقدام به خرید روتر نو و گرانقیمتی می کنند که جانشین خوبی برای ابزار معیوب قبلی به نظر می رسد. اما واقعیت این است که همیشه قبل از خرید مودم یا روتر جدید، کارهای فراوانی برای بهبود سرعت و پوشش شبکه بیسیم و حفظ پول تان می توانید انجام دهید. حتی برخی اوقات خرید مودم/روتر وایرلس جدید هم مشکلی را حل نخواهد کرد. پس عجله ای برای انجام این کار نداشته باشید.
گشت و گذار میان کانال ها
احتمالا می دانید که فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز یکی از پرکاربردترین و عمومی ترین باندهای فرکانس عمومی و رایگان مورد استفاده در دستگاه های مختلف است. علاوه بر مودم بیسیم تان می توانید ابزارهای فراوانی را در منزل خود یا خانه همسایگان بیابید که از این باند فرکانسی استفاده می کنند: تلفن های بیسیم، امواج تولیدی فر مایکروویو و…
و اینجا است که داستان کمی مشکل می شود و تداخل امواج باعث بروز مشکلات مختلفی می شوند. حتی دیگر مودم های وایرلس اطراف تان می توانند باعث اختلال در کار مودم یا روتر بیسیم تان گردند. اما خوشبختانه باند ۲.۴ گیگاهرتز دارای ۱۳ کانال متفاوت برای کار است. شما می توانید از طریق صفحه تنظیمات روتر یا مودم تان به راحتی یکی از کانال هایی را که حدس می زنید کمتر اشغال شده باشد، انتخاب کرده و سرعت شبکه تان را تا حد فراوانی بهبود بخشید.
پیدا کردن این کانال خلوت، معمولا به سعی و خطای فراوانی نیاز دارد، اما معمولا سه کانال ۱ – ۶ و ۱۱ از بقیه بهتر عمل می کنند و تداخل امواج کمتری را در آنها شاهد هستیم.
نزاع با همسایه ها
همانطور که قبلا گفتیم، یکی از دلایل کاهش سرعت شبکه وایرلس، می تواند وجود ابزار مختلف بیسیم در نزدیکی شما و تداخل امواج آنها با دستگاه های بیسیم تان باشد. یکی از راه هایی که باعث افزایش برد شبکه و همچنین تسلط شبکه شما بر دیگر شبکه های بیسیم اطراف می شود، تغییر سیگنال مودم یا روتر از تنظیم پیش فرض ۲۰ مگاهرتزی به حالت ۴۰ مگاهرتزی است.
در اغلب مودم و روترها این کار به دو صورت انجام می شود. یا اینکه می توانید بین حالت ۲۰ مگاهرتزی و ۲۰/۴۰ مگاهرتزی در منوی بخش مدیریت مودم/روتر دست به انتخاب بزنید. یا اینکه کافی است تنظیمات را بر روی حالت بیشتری توان عملیاتی (معمولا ۳۰۰ تا ۴۵۰ مگابیت بر ثانیه) قرار دهید. البته توجه داشته باشید که باید ابزارهای بیسیم شما از قبیل لپ تاپ و اسمارت فون، هم از این سیگنال پشتیبانی کنند.
داستان پنج گیگاهرتز
۵ گیگاهرتز را می توان قهرمان سرعت دنیای وایرلس نامید. این فرکانس در فواصل کوتاه بسیار سریع تر از فرکانس معمول ۲.۴ گیگاهرتزی است. اما هنگامی که کمی از منبع دورتر روید، نفس هایش به شماره افتاده و ناگاه قطع می شود.
اما مهمترین برتری و مزیت آن نسبت به فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز این است که به ندرت پیش می آید که شما با مشکل تداخل امواج روبرو شوید. زیرا همگان از روتر و ابزارهای بیسیم پنج گیگابایتی استفاده نمی کنند و تمام پهنای باند آن به صورت اختصاصی در اختیار شما است. ولی مشکل اینجا است که بسیاری از اسمارت فون و تبلت های امروزی از این فرکانس پشتیبانی نمی کنند. اما اگر شبکه وای فای تان را بر روی فرکانس ۵ گیگاهرتز تنظیم کنید، تا حد فراوانی از دست اطرافیان که به دنبال استفاده رایگان از اینترنت و شبکه تان هستند، خلاص می شوید.
روتر/مودم را جابجا کنید
حتما مودم تان را در گوشه یکی از اتاق ها، در دورترین نقطه خانه در زیر کمد یا روی فرش قرار داده اید، اینطور نیست؟ با این کار ظلم بزرگی در حق این مودم بیچاره و شبکه بیسیم تان مرتکب شده اید. همین الان به سراغ مودم یا روترتان بروید و آن را به بخش مرکزی خانه و بر روی پایه یا جایگاهی تا حد ممکن بلند و در خور شأن آن منتقل کنید!
قرار دادن مودم در مرکز محیطی که می خواهد تحت پوشش شبکه باشد، تا حد فراوانی به بهبود سرعت و آنتن دهی آن کمک می کند. اگر قرار است در یک ساختمان چند طبقه از آن استفاده شود، مودم را در طبقه میانی قرار دهید. سعی کنید در منزل هم آن را در جایی بالاتر از سطح زمین قرار داده و موانع سر راه سیگنال ها را به حداقل برسانید: دیوارها، درهای بسته و شبکه های فلزی که در وسایل خانه ممکن است به کار رفته باشند.
اگر هم برای تعیین محل مودم خیلی وسواس دارید و سخت گیر هستید، بهتر است که یک نقشه سنجش قدرت سیگنال از خانه تهیه کرده و ببینید بیشترین میزان سیگنال در کدام قسمت ها است. پس از چند بار سعی و خطا و قرار دادن روتر در نقاط مختلف و تهیه نقشه، بهترین محل را خواهید یافت. از برنامه های زیر هم می توانید برای تهیه این نقشه بهره ببرید:
هنوز مشکل تان حل نشده؟ وقت آن است که دست به جیب شوید.
اگر با چنین راه حل هایی باز هم مشکل شما حل نشده است، باید کمی سر کیسه را شل کرده و به فکر خرید ابزارهای جدیدتر باشید.
همه داستان درباره دانگل است
اگر لپ تاپ شما قدیمی بوده و بیش از سه تا ۵ سال عمر داشته باشد، مطمئنا اولین کاری که باید بکنید، این است که به فکر یک آداپتور وای فای با چیپست های جدید باشید. بسیاری از افراد اول به سراغ خرید یک روتر جدید می روند و توقع دارند که با این ابزار جدید، همه چیز به شکل معجزه آسایی بهبود یابد. آنها در درک درست موقعیت و مشکل کاملا دچار اشتباه شده اند. البته این گروه را نباید سرزنش کرد. زیرا فروشندگان در پاسخ به سوالات در این مورد، اولین کاری که می کنند فروش محصولات شان است.
وقتی که کاربر بی اطلاع به خانه می رسد، می بیند که با روتر جدید هم اوضاع به همان بدی قبل است و شاید حتی بدتر شده باشد. سپس به جستجو در اینترنت می پردازند و می بینند که روتر جدیدش هم از بهترین نوع بوده و هیچ مشکلی ندارد. اما متاسفانه آگاه نیستند که کاملا در مسیر اشتباهی گام بر می دارند.
راه حل درست این است که به سراغ لپ تاپ تان رفته و با خرید یک کارت شبکه مینی پی سی آی جدید و جایگزینی آن با کارت شبکه لپ تاپ تان مشکل را به راحتی حل کرده و به سرعت انتقال ایده آل شبکه برسید. اما متاسفانه برخی شرکت ها همچون اچ پی، کارت های شبکه ویژه ای استفاده می کنند که به راحتی قابل تعویض نیست و در بازار هم به راحتی گیر نمی آید.
در هر صورت، راحت ترین راه حل، خرید یک کارت شبکه USB دو بانده (دانگل USB) است که هر دو فرکانس ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز را پشتیبانی کند. چنین محصولی در بازار کمتر از ۱۰۰ دلار قیمت دارد.
اگر هم دستگاه مورد استفاده تان چیزی به جز لپ تاپ (همانند موبایل یا تبلت) باشد، می توانید امیدوار باشید که با خرید روتر جدید، از تمام قابلیت های آن استفاده کرده و سرعت لازم را در اختیارتان بگذارد. در غیر این صورت با عرض تاسف باید به فکر خرید یک دستگاه جدید با کارت شبکه مناسب باشید.
جایگزین نکنید، اضافه کنید
اغلب اوقات هنگامی به سراغ روتر جدید می روید که اینترنت تان کند شده و دستگاه قدیمی توان دیگر جوابگوی نیازهای تان نیست. اما برخی اوقات همان روتر قدیمی هم به خوبی کار می کند و تنها ایراد آن، برد کم امواج است که تمام محیط موردنظرتان را پوشش نمی دهد. اگر اینگونه است، لازم نیست که پس از خرید روتر جدید، قبلی را بازنشسته کنید. بلکه می توانید با نصب آن در یکی از نقاط کور خانه، دامنه برد شبکه تان را تا حد فراوانی افزایش دهید.
ac?
یکی از جدیدترین استانداردهای شبکه که سرعت و برد بالایی هم دارد ۸۰۲.۱۱ac است. با این استاندارد شما یک شبکه گیگابیتی در اختیار خواهید داشت. این راه حل می تواند بهترین خرید شما هنگام جایگزینی قطعات قدیمی باشد. اما مشکل اینجا است ابزارهایی که از این استاندارد پشتیبانی کنند، هنوز بسیار کم یاب و گرانقیمت هستند و تنها استفاده از آنها در کارهای تجاری ویژه توجیه اقتصادی دارد.

نسل جدید نوت بوکهای فوق سبک در راه است
اولین چیزی که با شنیدن نام اینتل به ذهن هر شخصی خطور میکند، پردازندههای محبوب این شرکت است که بازار سخت افزار را قبضه کرده و در لپتاپها و کامپیوترهای خانگی استفاده گستردهای از مدلهای گوناگون آن میشود.
به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، در تازهترین خبر منتشر شده در وبلاگ رسمی اینتل، این شرکت قصد دارد اقدامات وسیعی را برای تجهیز سخت افزار نسل بعدی نوتبوکهای فوق سبک انجام دهد.
در حال حاضر از پردازندههای اینتل در لپتاپها با برندهای مختلفی استفاده میشود که سری محبوب و پرکاربرد آن، Core i است. این نسل از پردازندههای اینتل در ماههای گذشته بهروز رسانی شدند و سری دوم آنها نیز تولید شد که مزیتهای فراوانی نسبت به سری قبل خود دارند. هم اکنون اینتل قصد دارد این پردازندهها را با تغییرات جدید برای سری جدید نوت بوکهای فوق سبک آماده کنند که در نیم سال اول 2012 آماده میشوند.
پردازندههای نسل دوم نوتبوکهای فوق سبک، 22 نانومتری خواهند بود که در صورت تولید یک پیشرفت قابل توجه در بخش پردازندهها را شاهد خواهیم بود. از جمله شاخص این نوتبوکها میتوان به ضخامت کمتر از 0.8 اینچ، شروع به کار سریع در هنگام Hibernate با فناوری Rapid Start اینتل و عمری باتری 5 تا 8 ساعته اشاره کرد.
اینتل در کنار عرضه نسل جدید باید به فکر قیمت مناسب نیز باشد تا استفاده آن در لپتاپها توجیه اقتصادی داشته باشد و قیمتها به صورت فزایندهای بالا نرود که ظاهرا برای این بخش نیز تدابیری را اندیشیده است. نسل سوم معماری پردازندههای اینتل باید تا سال 2014 انجام شود و خود اینتل قصد دارد به سمتی برود که مصرف انرژی در آن سال به نصف مصرف فعلی کاهش پیدا کند و عمر باتری بالاتر رود. از سال 1995 با معرفی پنتیوم توسط اینتل تا کنون، کامپیوترها و لپ تاپ ها سبکتر و نازکتر شدهاند و این روند هر ساله با سرعت بیشتری در حال اجرا است. زمانی قیمت کامپیوترهای ابتدایی بسیار گران بود اما حالا با پیشرفت روز افزون و وجود شرکتهایی همانند اینتل، نه تنها قیمت بالا نرفته بلکه همه ساله شاهد بالا رفتن سطح تکنولوژی و پایین آمدن قیمتهای تمام شده سخت افزارها هستیم.

8 اشتباه بزرگ در راه اندازی سینمای خانگی
اگر عشق تان به فیلم و سینما موجب شده تا سینمایی خانگی در منزلتان راه بیندازید، یا این که احیانا نمی خواهید جلوی فامیل و همسایه کم بیاورید و یا هر دلیل دیگری که دارید، بهتر است از پولی که خرج می کنید بهترین بهره را ببرید
در کشور ما معمولا به دستگاه پخش کننده ای که بلندگوها و ساب و وفری قوی دارد و می تواند صدا را به حالت فراگیر پخش کند می گویند سینمای خانگی اما در واقع سینمای خانگی مجموعه ای است از دستگاه پخش کننده و دستگاه نمایش دهنده؛ یعنی پخش کننده دی وی دی یا بلو – ری، به همراه تلویزیون بزرگ و احتمالا HD. این مجموعه، سینمای کوچکی را در خانه شما به راه می اندازد و می توانید با آن فیلم ها را با کیفیت و صدای عالی، البته در مقیاس خانگی تماشا کنید.
راه انداختن سینمای خانگی به سادگی خریدن یک HDTV که همراه خود پخش کننده سینمای خانگی هم دارد، نیست. برای داشتن سینمایی قابل قبول و با کیفیت باید عوامل گوناگونی را در نظر داشته باشید. مهمتر از همه، خریدن تلویزیون و پخش کننده مناسب است اما این موضوع را به مقاله های راهنمای خرید واگذار می کنیم و در ادامه، 8 اشتباه متداول در هنگام راه اندازی سینمای خانگی و روش جلوگیری از آنها را به شما معرفی می کنیم.
اشتباه اول: خرید تلویزیونی با اندازه اشتباه
همه عاشق تلویزیون های بزرگند و معمولا وقتی برای خریدن تلویزیون به بازار می روند، بزرگترین تلویزیونی را که می توانند تقبل کنند می خرند! اما بدانید که تلویزیون بزرگ همیشه برای شما بهترین انتخاب نیست. به خاطر داشته باشید که اندازه مناسب تلویزیون، به اندازه اتاقی که قرار است در آن قرار بگیرد و فاصله ای که بیننده با آن خواهد داشت بستگی دارد. قانونی کلی و ساده می گوید فاصله شما تا تلویزیون های آنالوگ و معمولی باید دست کم دو برابر عرض تلویزیون باشد. در مورد تلویزیون های HD، این اندازه تقریبا یک برابر و نیم عرض تلویزیون است.
بنابراین اگر تلویزیون پلاسمای شما 42 اینچ است، برای دیدن بهترین تصویر باید دست کم 60 تا 70 اینچ از آن فاصله داشته باشید که می شود حدود 5/1 متر. اگر نزدیکتر از این فاصله بنشینید، خطوط و پیکسل ها را نیز خواهید دید که هم آزاردهنده است و هم حواس پرت کن.
بنابراین هنگام خریدن تلویزیون، اندازه اتاقتان را در نظر داشته باشید تا تلویزیونی بیش از حد بزرگ یا بیش از حد کوچک نخرید. تلویزیون خیلی کوچک حتی از مورد قبل هم بدتر است و مثل این می ماند که از پنجره ای کوچک بخواهید دشت و کوهستان بیرون از خانه را تماشا کنید. این موضوع برای تلویزیون های سه بعدی از این هم حادتر خواهد بود.
اشتباه دوم: اتاق بیش از حد روشن
حتما شما هم با ما هم عقیده اید که مهمترین ویژگی سینماها، تاریک بودنشان است. اتاقی که پنجره های بزرگ دارد، زیاد برای تلویزیون های HD مناسب نیست، مگر اینکه تا حدودی جلوی نور را با پرده گرفته باشید. تصویر بیشتر تلویزیون ها در اتاق های نیمه روشن به خوبی مشخص است. با این حال هر چه اتاق تاریک تر باشد بهتر خواهد بود، به ویژه اگر پخش کننده تان از نوع پروژکتور باشد. دقت داشته باشید که تصویر حاصل از پروژکتورها در محیط روشن به سختی قابل مشاهده است، بنابراین اگر اتاقی که برای سینمای خانگی تان در نظر گرفته اید خیلی روشن است، بهتر است سراغ پروژکتور نروید.
اشتباه سوم: خریدن بلندگوهای ارزان
سینماهای ایران را فراموش کنید! شک نکنید که برای سینما، حتی از نوع خانگی، صدا هم به اندازه تصویر مهم است. بسیاری از خریداران HDTV یک دستگاه پخش کننده سینمای خانگی نیز همراه با تلویزیون خود هدیه می گیرند. این گروه از خریداران شانس انتخاب ندارند، اما اگر قصد دارید خودتان پخش کننده را انتخاب کنید، سراغ پخش کننده ای با بهترین بلندگو و ساب ووفر بروید.
صدای بلند و با کیفیت لذت فیلم دیدن را ده برابر می کند اما نیازی هم نیست دستگاهی بخرید که تا 10 خانه آنطرف تر هم شنیده شود! به سراغ بلندگوهایی بروید که کارتان را به خوبی راه می اندازند. این روزهاانتخاب پخش کننده مناسب از بین صدها مدل گوناگون کار بسیار دشواری است. بنابراین بهترین راه، گوش دادن به صدای بلندگاه در فروشگاه است. اگر بتوانید به جای فیلم های فوق العاده با کیفیت فروشگاه ها که برای نوازش دادن چشمان و گوش های شما انتخاب شده اند، سی دی یا دی وی دی خودتان را به فروشگاه ببرید و پخش کنید، اوضاع خیلی بهتر هم خواهد شد.
اشتباه چهارم: بلندگوهای نامتوازن
پخش کننده ای با بلندگوهای عالی خریده اید و به خانه آورده اید. بعد از وصل کردن آن با شور و هیجان فیلم بلو – ری جدیدتان را پخش می کنید اما حاصل کار فاجعه است! صدای ساب ووفر اتاق را پر کرده است، موسیقی آنقدر بلند است که صدای هنرپیشه ها شنیده نمی شود و جلوه صوتی فراگیر اصلا در حد انتظار شما نیست. نگران نباشید سرتان کلاه نرفته استأ— بیشتر پخش کننده های سینمای خانگی منویی مخصوص تنظیم کردن دستگاه دارند که به شما امکان می دهد بر اساس فاصله بلندگوها از بیننده (شنونده) و نوع اتاق، بلندگوها را تنظیم کنید. حتی می توانید ضمن پخش کردن صدای آزمایشی، صدای هر یک از بلندگوها را نیز به طور جداگانه تنظیم کنید.
اشتباه پنجم: نخواندن دفترچه راهنما
فکر می کنید همه چیز را درباره تلویزیون و پخش کننده جدیدتان می دانید؟ هر چقدر هم که کار با این دستگاه ها ساده به نظر برسد، باز هم بهتر است نگاهی به دفترچه راهنمای آنها بیندازید، اصلا چه بهتر که این کار را پیش از راه انداختن آنها انجام دهید. شاید دستگاه های شما توانایی هایی داشته باشند که به کلی از آنها بی خبرید. شاید هم در روش صحیح استفاده از امکانات آنها در اشتباه هستید.
اشتباه ششم: خرید کردن بر اساس برند، به جای انتخاب آنچه نیاز دارید
هیچ ایرادی ندارد که جست و جوی خود را برای یافتن تلویزیون و پخش کننده ایده آل، بر اساس برندهای معروف آغاز کنید اما یادتان باشد که هیچ تضمینی نیست دستگاه ایده آل شما متعلق به یکی از این برندهای بسیار مطرح باشد. بهتر است هنگام خرید، هم برندها را در نظر داشته باشید، هم مدل ها، قیمت ها و از همه مهمتر قابلیت ها. از طرفی بهتر است دور دستگاه هایی با قیمت بیش از حد ارزان را هم خط بکشید که هیچ ارزانی بی حکمت نیست.
در نظر داشته باشید که توقع شما از پخش کننده سینمای خانگی که به قیمت یک میلیون تومان خریده اید خیلی خیلی بیشتر از پخش کننده 300 هزار تومانی است. بنابراین حتما مطمئن شوید که دستگاه ارزش پولی را که بابتش می دهید دارد. اگر بتوانید دستگاهی با 10 درصد کیفیت پایین تر را به نصف قیمت آن دستگاه آخرین مدل بخرید، قطعا سود کرده اید. مگر اینکه این پول ها برایتان پول خرد است که در این صورت دلیلی ندارد وقت تان را با خواندن مقاله بنده حقیر تلف کنید!
اشتباه هفتم: کابل های در هم تنیده
این منظره در خانه های همه ما دیده می شود! هر بار که دستگاه الکترونیکی جدیدی می خریم، مجبوریم کابل های بیشتری را پشت بلندگوها و میز تلویزیون بچپانیم تا جایی که اصلا فراموش می کنیم کدام کابل به کجا وصل شده است. این موضوع وقتی بغرنج می شود که بخواهیم در بین تمام این کابل ها، یک کابل خراب را شناسیی کنیم! در این زمینه خوب است این سه نکته را در نظر داشته باشید:
1- بهتر است کابل های شما بیش از حد بلند نباشند و اندازه آنها طوری باشد که به راحتی به قطعه مورد نظر دسترسی داشته باشند.
2- بهتر است تمام کابل ها را با برچسب های رنگی یا هر برچسب مشخص کننده دیگر علامت بزنید تا به راحتی بتوانید تشخیص دهید هر کابل مربوط به کجاست.
3- اگر از دست شلوغ کاری کابل ها خسته شده اید و می خواهید سراغ بلندگوهای بی سیم بروید، حتما از شیوه عملکرد و کیفیت آنها مطمئن شوید. بعضی از بلندگوهای بی سیم کیفیت بسیار پایین تری نسبت به برادران سیم دار خود دارند.
اشتباه هشتم: خریدن کابل های ارزان
معمولا دلیلی ندارد سراغ کابل های اتصال دهنده (مثلا کابل های AV یا HDMI) بسیار گران قیمت بروید اما در بیشتر موارد، می توانید با کمی خرج کردن، کابل خیلی بهتری را جایگزین کابل نحیف و کوتاهی که همراه تلویزیون یا پخش کننده تان دریافت کرده اید بکنید. اصولا هر چه کابل ضخیم تر باشد، محافظ بهتری برای امواج تداخل کننده است ضمن اینکه بیشتر هم عمر خواهد کرد. یادتان باشد که کابل ضخیم تر، واقعا عملکرد بهتری ارائه می دهد اما لازم نیست پول هنگفتی برای خرید بهترین کابل موجود در خاورمیانه خرج کنید؛ چون به اندازه این مبلغ کارایی ندارد.

هشدار وزیر ارتباطات به گسترش ویروس "مهدی"
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از بدافزار جدید که حریم شخصی کاربران و دستگاه های مختلف کشور را هدف قرار می دهد خبر داد و گفت: این بدافزار با حروف لاتین 'mahdi' بصورت ورد و پاورپوینت دارای محتوای به زبان فارسی است که با بازشدن آن عملیات تخریبی و جاسوسی خود را آغاز می کند.
به گزارش زلال نیوز به نقل از ایرنا ، 'رضا تقی پور' در حاشیه دیدارهای مردمی رییس جمهوری و اعضای هیات دولت در شهرری به خبرنگاران ایرنا و ایسنا گفت: با توجه به اینکه روز به روز به حجم اطلاعات دستگاه های اجرایی و مردم در پایگاه های اینترنتی و رایانه ها افزایش می یابد، دشمنان نسبت به این اطلاعات طمع کرده و به دنبال جمع آوری اطلاعات مورد نیاز هستند.
وی ادامه داد: آنها بدافزارهایی به شیوه هایی مختلف به منظور کسب اطلاعات بصورت فایل های ورود و شیوه های مختلف به کاربرانی در کشورمان ارسال می کنند.
وی ادامه داد: آنها با کسب اطلاعاتی که از جمله از نرم افزارهای کاربران شخصی و دستگاه های اجرایی کسب می کنند به دنبال جمع آوری اطلاعات و جمع بندی آنها به منظور تخریب اطلاعات، ایجاد اخلال در یک دستگاه و در مجموع ایجاد نارضایتی در علاقه مندان و استفاده کنندگان از فضای فناوری های اطلاعاتی هستند.
وی به کاربران هشدار داد ایمیل ها، فایل ها و مطالب ارسالی از سوی افراد ناشناخته را به هیچ عنوان بازنکنند، چون با بازکردن این فایل ها بدافزار تعبیه شده در آنها کار خود را آغار می کند.
تقی پور ادامه داد: وزارت ارتباطات از طریق 'شبکه ماهر' مرکز امداد و هماهنگی رخدادهای رایانه ای، اقدام به شناسایی این بدافزار کرده است.
وی تصریح کرد: در بانک بدافزارهای این شبکه، بدافزار جدید نیز اضافه شده است تا کاربران با مراجعه به این شبکه از نحوه اقدامات این بدافزار مطلع شوند و بتوانند علیه آن اقدامات موثری انجام دهند.
وی با بیان اینکه وزارت ارتباطات در تمامی شبانه روز، تهدیدات اینترنتی را رصد می کند، افزود: این وزارتخانه مانند قرارگاه عملیاتی در 24 ساعت آماده کمک به همه دستگاه ها و کاربران شخصی است تا با راهنمایی و کمک به آنها در جهت مقابله با بدافزارها همکاری کند.
تقی پور از کاربران خواست در صورت مواجهه با این بدافزار به شبکه ماهر مراجعه کنند تا اطلاعات مورد نیاز برای مقابله با این بدافزار را بدست آوردند.
وی با اشاره به اینکه روز به روز تعداد این بدافزارها افزایش می باید، گفت: دشمنان از این بدافزارها برای حمله به کاربران شخصی و دستگاه های اجرایی استفاده می کنند، بطور مثال در بدافزار جدید با حروف لاتین mahdi به کاربران دستگاه های اجرایی و شخصی حمله می کنند.
تقی پور اضافه کرد: این ویروس با توجه به اعتقادات دینی و مذهبی مردم به ائمه بنام mahdi نامگذاری شده که این خود نوع روش آنها برای فعالیت های جاسوسی و کسب اطلاعات شخصی کاربران را نشان می دهد.
وی گفت: این ویروس اطلاعات رایانه های شخصی را به مراکز مورد نظر تعیین شده ارسال می کند، ضمن آنکه پسوردهایی که کاربران رایانه از آنها استفاده می کنند را نیز ذخیره و ارسال می کند.
به گفته تقی پور این بدافزار حتی میکروفون کامپیوترهای شخصی را فعال و اصوات اطراف را ضبط و به مراکز مورد نظر ارسال می کند.
وی افزود: با توجه به این موضوع کاربران قبل از بازکردن فایل های ورود و اینترنتی آنها را با آنتی ویروس چک کرده و بعد آنها را باز کنند و از نرم افزارهای تولید داخل استفاده کنند.
نظرات شما عزیزان:
مهسا 
ساعت19:26---1 مرداد 1391
سلام
مرسی که اومدی و ممنون نظر لطفته
حتما میام